EDSBYNS IF - HAMMARBY IF/BK  

    5    -      4      

Vilken match, men obegripligt varför man alltid skall använda första halvlek till uppvärmning? Nu tycker väl jag att den bandy Edsbyn spelade i andra halvlek är den man skall spela och förhoppningsvis nu hittat tillbaka till. Att hämta upp de 1-4 man hade i baken är ju inte så svårt när man spelar så bra bandy, men varför hamnna i denna situation? Kan man inte börja så på en gång? Skön seger var det i allafall.

Oskar Jonsson skall slå första högerhörnan som Olov Englund skjuter mot mål och räddas av Anders Svensson. Tyvärr inte tillräckligt utan vi som står bakom mål får se bollen lite tursamt sakta rulla in över mållinjen.

0-2 efter bara 20 minuter, ja inte var det ovanligt......

Marcus Bergwall mot Anders Svensson, Svensson tog straffen, härligt.

Ida var lite deppig med 1-3 i baken i halvlek men korven tröstade lite.

Svårt å få Hellmyrs bra på bild, de går så fort......

Här gick det bättre.....

...å här också. Nu er det 1-4 och trycket på Andreas Bergwall blev så stort att han till och med drog på sig ett gult kort

Inte så vanligt med Lampinen skott men här kommer ett som missade målet.

Jonas Edling mot Andres Bergwall, Edling vann och det står nu 3-4

Frislag är något som utnyttjas dåligt denna gång, och ofta annars också.

 

Snart sitter 5-4, de bara inte hinner med de stackars Hammarby spelarna. Årets man i Svensk bandy måste bli Per Hellmyrs, kan inte tänka mig någon annan, jo faktiskt kom jag på en .......... Andreas Bergvall.

Kungen mellan stolparna, han är mäktigt och duktig Andras Bergwall, men han kunde inte hålla Jockes skott till redusering 4-4. Antar det gjorde ont i fingrarna ...

 

Man undrar hur hårt han skjuter, Jocke Hedqvist,  när en sån som Andreas Bergwall inte kan hålla skotten......

Det tog ett antal skott innan han träffade målet, men när han gjorde det eller gör det så blir det oftast mål. Denna kväll blev det mål 2 gångar.

 

 

Kollande inte kameran så noga och barnen hade lekt med inställningarna. De flesta kort blev därför oanvändbara, trist. Må nog skärpa mig med kameran.

 

Till sist, töntigt och otroligt dålig stil. I slutminuten har Edsbyn två hörnor. Man slår båda bakåt över till egen planhalva. Så spelar INTE ett mästarlag, säkerhet kan jag tänka, men så bra är man väl att man skall våga slå en hörna, eller? 

Som publik tyckte jag det var uselt att sumpa två målchanser till ingen nytta. Nej sånt vill vi INTE se.

Hjältar IGEN.

 
 

Stäng fönstret & återgå

 

Copyright © 2001-2006 Ersmar i Svedja - Lv & Hg -  Redigerad  01. mars 2007 12:28 +0100