EDSBYNS IF - VÄSTERÅS BK  

    3    -      5      

Tungt för laget och extra tungt för Ida som idag för första gången var på en match som Edsbyn förlorade, ja Viktor också, men han var ju för första gången denna bandysäsong. Kan inte föstå varför man inte spelar det spel man kan, anfall, och varför man har så svårt att svänga om i taktiken. Det som fungerade före jul var på väg mot SAIK men nu orkade man inte riktigt, eller skall vi säga Västerås tog byn med rätt vapen och spelade bra och Edsbyn stod tyvärr handfallen, mystiskt.  

En trogen och en "ny" supporter.

Så var det långa stunder, "Gurkor" på språng, och heta....

Äntligen en hörna, men ingen utdelning denna gång. 

När pressen kom i andra halvlek var turen inte på Edsbyns sida. En mycket bra Daniel Körling stoppade det mesta i som kom mellan stolparna.

Svårt att förstå varför byn inte skapar dessa lägen, måste väl vara bättre o chansa än att vända hem å vända hem. Rekord är väl när Hellmyrs vänder vid frislagslinjen ? Det är i en sån här match synd om Jonas Edling, Jocke och Hasse Åström som bara får åka å vänta på ingenting.

Mr 500 denna dag och match. Bara att gratulera Magnus.

En trevlig och härlig syn, Edsbyspelarna tackar publiken, trots förlust å mindre glada miner.

Spaning efter Gurkor....... och kanske en edsby spelare

Jo visst är det bara att gratulera VSK till vinst, de spelade rätt och tätt hela matchen. Antar att det gav Ola och Franco lite myror i huvudet. Så här kan man ju inte lyfta ett fjärde guld? Får jag gissa så tror jag på dessa två lag den 18 mars, och då hoppas jag Edsbyn gör bättre ifrån sig.

 

Stäng fönstret & återgå

 

Copyright © 2001-2006 Ersmar i Svedja - Lv & Hg -  Redigerad  01. mars 2007 12:28 +0100