Klassiska bandylag 
Rekordmagasinet hade under sin era samlarbilder från alla olika sporter. Eftersom jag för ett antal år sedan kom över en hel packe med dylika bilder tänkte jag att det kunde ju vara roligt att visa några av dessa. Varför skall de ligga i en påse på vinden till ingen nytta. Eftersom bandy ligger närmast till hands/hjärtat så tar vi bara dessa. Har även hittat några på nätet som jag lånat in med och utan lov, fy... men alla svarar inte? Är det någon som har fler bandy relaterade samlarbilder som inte jag har här så får ni gärna höra av er eller skicka dem som scannad bild så vi kan lägga in dem här för att alla skall kunna ta del. De skall vara minst 700x400 i .jpg format annars blir de inte tillräckligt bra här på skärmen.

Vet inte var rättigheterna till dessa bilder ligger, men vi skall luska i det, så den som kan och vet något får gärna höra av sig.

Vill någon lägga upp fotboll, ishockey, speedway, motorcross, friidrott m.m. så har jag en hel del bilder att sälja eller låna ut. 

Svenska  representanter 1907 i Helsingfors, IFK Uppsala
Bakre raden från vänster: Herbert Ekbom, Hans Lindman, Sune Almqvist, Nils Andrén, Melcher Sandelin. Mellersta raden: Hilding Kjellman, Nils Howander, Hilding Ångström.
Främre raden: Sven Ågren, Adolf Cederström och Karl Ågren, ( morAstrid Ersmars far)
Svenska Bandylandslaget
A I K , Stockholm
Bollnäs GoIF
Brobergs IF
Djurgårdens IF 
Falu BS
Forsbacka  IF     
IF Göta,   Karlstad
Grycksbo IF
Hammarby IF
Haparanda SK

IK Heros
 IK Huge, Gävle
Hälleforsnäs
 
IFK Stockholm
Katrineholms SK 
IFK Rättvik
Lersjöfors IF
 Nässjö IF
 
 
 Sandvikens AIK
 Skoghalls IF 
 
Skutskärs IF
Slottsbrons IF
Sundbybergs IK
Tranås BoIS
Västanfors IF, Fagersta
Västerås SK
Örebro SK

Stäng  och återgå

Copyright © 2001-2008 Ersmar i Svedja - senast redigerad  28. december 2008 19:53 +0100